over ons

Over Old Bakery

Op 30 april 2012 opende Clothing & Lifestyle shop Old Bakery haar deuren aan de Dorpsstraat 73 in Zevenhuizen, een klein dorp aan de rand van het Groene Hart. Vol vertrouwen in eigen idee en ontwerp werd de voormalige bakkerij aan de Dorpsstraat verbouwd en omgetoverd tot een winkel met een landelijke sfeer. Het resultaat mag er zijn. Eenmaal binnen waant men zich in een andere wereld, waar het goed toeven is en men even kan ontsnappen aan de waan van de dag.

De collectie dameskleding met bijbehorende accessoires wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, waarbij stijl en kwaliteit de leidraad vormen. Omdat Old Bakery van mening is dat clothing & lifestyle niet alleen kleding behelst, kunt u ook terecht voor stijlvolle woonaccessoires, gifts en outdoorlaarzen.

Natuurlijk ontbreken ook de heerlijke marmelades, shortbread en andere snoeperijtjes niet. Tijdens het winkelen, kunt u een kopje thee of koffie nuttigen of op afspraak genieten van een typisch Engelse High Tea in de sfeervol ingerichte Tearoom of theetuin bij lekker weer!

Made by: ATTZ DIGITAL

Pand 73

Dorpsstraat 73

2761AA

0180-634556

Openingstijden

di-vr: 10.00-17.30

za: 10.00-17.00

zo-ma: gesloten